Aankoop

Capriolus Contemporary Ceramics

Ger J.M. de Ree

Adres Galerie
Groot Emiclaer 153
3822 TL Amersfoort

Telefoon / E-mail
+31 33 465 54 50
+31 6 21871144
deree@capriolus.nl

Wij kopen aan

Indien u een keramisch object wilt verkopen omdat u er geen affectie (meer) mee hebt of omdat u kleiner gaat wonen, neem dan contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in gave topstukken van belangrijke keramisten in binnen- en buitenland. Van de vooroorlogse studio pottenbakkers en kunstenaars zijn wij voortdurend op zoek naar werk van: Bert Nienhuis, Sophie Verrijn Stuart, Joseph Mendes da Costa, Lea Halpern, Franz Wildenhain, ’t Kruikje, Chris Lanooij, Chris van der Hoef, Frank de Miranda en Jan Eissellöffel.

Op een veiling een keramisch stuk of collectie verkopen is lang niet altijd een goede optie. De veilingkosten zijn doorgaans hoog en de opbrengsten zijn vaak teleurstellend voor de inbrengende partij. Indien u een collectie of een hoogwaardig keramisch werk wilt verkopen raadpleeg dan eerst Capriolus Contemporary Ceramics. Wij geven u een helder en zo objectief mogelijk advies.

U kunt ons foto’s toezenden of wij komen vrijblijvend bij u op bezoek. Uiteraard kunt u ook elke vrijdag bij de galerie langs komen met de objecten. Wij bespreken dan de artistieke en de fysieke kwaliteit van het keramisch object en bepalen een reële waarde.

Indien het kunstobject in onze collectie past kopen wij het stuk graag aan tegen de overeengekomen prijs. Past het object niet in onze collectie dan helpen wij u een andere gespecialiseerde handelaar te vinden.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u het beste met ons contact op.